26 Temmuz 2016 Salı

Düşüncenin suyu bile etkileyebileceğini biliyor muydunuz?


Ne düşünüyorsunuz?
İnsanların çok sık dile getirdiği, ‘iyi düşün, iyi olsun’ mottosunun hayatı nasıl değiştirdiği hala tartışmalı bir konuyken, insanların duygu ve düşüncelerinin de suya yansıtıldığında suyun bile tepki verdiğini biliyor muydunuz? Siz ne düşünüyorsunuz?
Var olmamızın, hayatımızı devam ettirmemizin kaynağı olan su, özünü kaybetmeden hayatımızı sürdürmemizi sağlıyor.  Doğayla son derece uyumlu bir madde olan su, kolaylıkla bulunduğu ortama adapte olur. Fakat, adaptasyon sürecinde sanıldığı gibi suyun sadece fiziksel şekli değişmez; moleküler şekli de değişir. Çevreden aldığı olumlu- olumsuz enerjiler suyun moleküler şeklini değiştirir. Yani, su sadece görsel olarak çevresel durumu yansıtmaz. Kullandığımız kelimelerin enerjisini kopyalayan suyun moleküler yapısındaki değişiklik, düşüncelerimizle nasıl mucizeler yaratabileceğimizi de gösteriyor bize…

‘HERŞEYİN ENERJİSİ VAR’
Sürekli evrene mesaj yollarız. Farkında olarak veya olmayarak… Düşüncelerimiz belirli bir frekansta enerjiye dönüşür. Bu enerji titreşimleri, tüm vücudumuzu etkiliyor. ‘Benzer, benzeri çeker’ cümlesinden de anlaşıldığı gibi, evrene yolladığımız enerji frekansı, kendine benzer bir enerji frekansıyla örtüşür. Ve hayatımızda da bunun yansımasını yaşarız.
Kuantum fizikçileri her şeyin enerjiden oluştuğunu kanıtladı. Kuantum fiziği ile herşeyin bir enerji olduğu gerçeği, tamamlayıcı tıpta gelişimini sürdürürken buna benzer olarak yapılan deneylerde de insanları şaşırtan sonuçlar ortaya çıkıyor.  Japon bilim adamı Masaru Emoto, yaptığı deneylerde suyun yüklenen enerjiyi ya da çevresindeki enerjiyi kendisine kopyalayarak uygun şekillerle tepki verdiğini ortaya koydu. Düşüncelerin her durumu etkilediği, suyun bile düşünceye tepki vermesine inanılması güç ve mucize olarak bakılıyor. İçimizde barındırdığımız enerjiyi, doğru kullanabildiğimiz takdirde hayatımızın bize yansımaları da farklılaşıyor. Bakış açınız, kullandığınız kelimeler, kelimelere yüklediğiniz negatif ve pozitif anlamlar… Bunların hepsinin enerjisi size tekrar dönüyor. İnsan vücudunun yüzde 70’ini oluşturan suyun da düşüncelerden etkilendiğini biliyor muydunuz?

BİLİNCİNİZ SUYU DEĞİŞTİREBİLİYOR
Japon bilim adamı Masaru Emoto, araştırmaları sonucunda, suyun cansız bir madde olmadığını, canlı ve duyguları algılayan kristallerden oluştuğunu açıkladı. Emoto, araştırmalarında, suyun, düşünce ve duyguları etkilediğini kanıtladı.
Emoto, çalışmasında aynı suyu iki farklı çam şişeye koyarak birinin üzerine ‘teşekkür ederim’ diğerinin üzerine ‘sen aptalsın’ yazan bir etiket yapıştırıyor. ‘Teşekkür ederim’ yazılı şişedeki su, güzel altıgen kristaller oluştururken ‘sen aptalsın’ yazılı şişedeki suda ise sadece kristal parçacıkların oluştuğunu görüyor. Böylece suyun verilen bilgiyi aldığı ve aldığı bilgiye göre de niteliğini değiştirebildiğini tespit ediyor. Emoto, suya ‘teşekkür ederim’ sözcüğünü hangi dilde gösterirse göstersin benzer kristal yapıyla karşılaşıyor. Buradan da sözcüğün değil onun taşıdığı olumlu ya da olumsuz algının su üzerinde etkili olduğunun sonucuna varıyor.
Bu çalışmalar Emoto’yu yüzde 70’i su olan insanların, aldığı bilgiden etkilendiği fikrine götürüyor. İnsanların özü olan su, kendisine verilen negatif ve pozitif duyguya göre değişebiliyorsa, aynı şey biz insanlar için de geçerlidir. İşte bu sebepten, ne düşündüğünüze dikkat edin kaderiniz olur…(Antalya Life 81.sayı)

Üzerinde yaşadığımız dünyanın büyük bir bölümü sudan oluşmuştur, aynen  bizim bedenlerimiz gibi…




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder